Пирамидите на Господ

Много хора не знаят, че има огромни модерни пирамиди в Русия и Украйна. И това е, защото някъде през 1989 г. Александър Голод от Москва вярвал, че пирамидите създават голямо енергийно поле, което може да повлияе на биологически и небиологически материали.
Всяка година стотици хиляди посетители на Русия пътуват до място на 25 мили северозападно от руската столица, където се намира масивна пирамида от фибростъкло, за която се казва, че усилва и фокусира лечебни енергии от Земята.


През последните 10 години руските учени са разгледали дълбоко въпроса за енергията на пирамидата и са го показали чрез поставяне на стоки в една пирамида, която подпомагала растежа, подкрепяла здравето и насърчавала дълголетието.


Те открили, например, че ако поставите антибиотици в пирамидата за период от един лунен цикъл, около 28 дни, силата на антибиотика нараства до 10 000 пъти. Документирано е, че това енергийно поле съществува.


Руските въздушни сили съобщават за голямо енергийно поле, което прихващат на радара си, с височина една миля над пирамидата на Голод в Москва. Възможно ли е енергийният ефект от пирамидата на Голод да е явление, което учените едва сега започват да разбират? Или може би древните цивилизации по света са били наясно с тази енергия на пирамидата преди хиляди, ако не и десетки хиляди години?

Магдалена Ангелова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *