Божана Апостолова: Депутатите да открият себе си

Уважаеми приятели, представете си един духовен българин – Стефан Стамболов – как председателства българския Парламент – достолепен, излъчващ доверие и красота – и се върнете за миг в Народното събрание днес. Вчера го гледах и слушах 4-5 часа на живо и ме хвана срам от нецензурния посредствен език. От неетични подмятания, от защита само и единствено на собственото си его.

Някъде в главата ми се мерна и сегашната председателка Ива Митева, как се качва към работното си място със скъсани дънки. Помислих си – що за неуважение към тази свята институция, наречена Народно събрание.
И нашият български народ какво очаква от подобни народни представители?

Няма да пиша повече. Просто ще пожелая най-сетне депутатите да открият себе си, да се намерят и цялото им поведение и работа да са насочени единствено и само към успеха на България. Всичко на ползу роду, всичко за духа български!
Дай, Боже, да бъде!

Искам да ви съобщя и нещо хубаво. Очаквайте скоро с логото на “Жанет 45” да излязат два много силни романа на съвсем млади български автори – Йоанна Елми с “Направени от вина” и Кирил Нейков с “Dirty Side”. Търсете ги, четете ги, направете ги значими. Те го заслужават!

Божана Апостолова, фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *